Puber - ouder cursus

Pubers, hoe ga je met ze om?

De puberteit is een periode waarin er van alles verandert. Voor uw kind, maar ook voor u als ouder. Daarom organiseert de Praktijk Voor Opvoeding Zoetermeer e.o. op verzoek (van bijvoorbeeld een school of een groep puberouders) een cursus van vijf bijeenkomsten.

In de bijeenkomsten komen verschillende aspecten aan bod, zoals de veranderingen bij uw puber (met name het brein!), handige manieren van communiceren en uw rol als ouder. Naast theorie en oefening is er tijdens de cursus ruime aandacht voor onderlinge uitwisseling en inspiratie.

Kosten: € 181,50 - p.p. (echtparen: € 242,-, beide incl.btw) voor vijf bijeenkomsten van 2 uur (inclusief koffie en thee en cursusmateriaal). De cursus start vanaf 6 personen tot een maximum van 12.

Ben u geïnteresseerd naar de mogelijkheden: neem contact op via Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.