Opvoedparty

 

De Opvoedparty is een bijeenkomst bij iemand thuis, op school of in een buurthuis, waarin er gepraat en uitgewisseld wordt over alles wat met opvoeden te maken heeft. Uitgangspunt is de eigen wijsheid van iedere ouder. Er kunnen allerlei onderwerpen de revue passeren: niet luisteren, weerbaarheid, puberteit, grenzen stellen, etc. Ook kan een Opvoedparty gaan over een specifieke ontwikkelingsfase, zoals baby's, peuters, het schoolkind of de puberteit.

Ouders zijn verzekerd van een gezellige bijeenkomst met veel informatie, praktische tips en uitwisseling met mede-opvoeders. Na afloop ontvangt iedere deelnemer extra informatie over het besproken thema. 

Data 2016: 

Thema 31 augustus: Hoe stel ik grenzen aan mijn peuter? Doelgroep: Ouders van kinderen van 2,5 tot 4 jaar. Tijd: 19.30 - 21.30 uur.

Thema 28 september: Help, hoe ga ik om met mijn puber? Doelgroep: ouders van kinderen van 9 - 16 jaar. Tijd: 19.30 - 21.30 uur.

Thema 2 november: Hoe stimuleeer ik een positief zelfbeeld en zelfvertrouwen? Doelgroep: ouders van kinderen van 4-12 jaar.Tijd: 19.30 - 21.30 uur.

Waar? Raminhout 40, 2719 KN Zoetermeer

Kosten: Vrije gave achteraf voor wat de bijeenkomst voor jou waard was en een bijdrage voor koffie, thee, lekkers en leesvoer.

Minimum bijdrage: € 10,- 

Ben je geïnteresseerd of wil je eerst meer informatie over bijvoorbeeld het organiseren van een OpvoedParty bij jou thuis? Bel dan vrijblijvend met Ellen Lisa: 06-41700883 of mail naar: Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.